Известие

Collapse
No announcement yet.

давене при подаване на газ

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• давене при подаване на газ

пали нормално,от първия път,държи равномерни обороти-950-980,при опит да се изфорсира оборотите падат,и тръгва да гасне.При плавно подаване на газ,колата се изфорсирва нормално,при рязко отпускане на газта,започват гърмежи от ауспуха.......

колата е 1.6 боксер без газ......

Това само студена или?
    166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
    ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

не,постоянно......

Comment

Виж си МАП сензора!Маркучето и куплунга му!
        Може и ТПС-а да е отишъл,но залагам на сензора!
        На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
        Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Може и да е от ламбда сонда?
          166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
          ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Първоначално публикувано от TRILL-KILLER Покажи съобщение
            пали нормално,от първия път,държи равномерни обороти-950-980,при опит да се изфорсира оборотите падат,и тръгва да гасне.При плавно подаване на газ,колата се изфорсирва нормално,при рязко отпускане на газта,започват гърмежи от ауспуха.......

колата е 1.6 боксер без газ......
            Колега, аз имах такива проблеми на 1.4 TS миналата година след едно наводняване на колата. Проблема се оказа вода при свещите и полуразложени кабели Признаците бяха същите... При рязко подаване на газ - оборотите падат зверски и колата за малко не гаснеше, като подавам бавно и плавно газ си вдигаше обороти и чат пат се чуваше пукане от гърнето. Не знам как стоят нещата при боксерите но не пречи да провериш. Tука можеш да хвърлиш едно око на моята одисея: http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=32983
            Last edited by Nyte; d.m.y г., 10:38.
            Alfa Romeo 145 1.4 16V TwinSpark 103hp [1998]
            Peugeot 206 1.4 74hp [2001]
            Renault Megane 2 1.5 dCi 100hp [2005]

Comment

Първоначално публикувано от Nyte Покажи съобщение
              Колега, аз имах такива проблеми на 1.4 TS миналата година след едно наводняване на колата. Проблема се оказа вода при свещите и полуразложени кабели Признаците бяха същите... При рязко подаване на газ - оборотите падат зверски и колата за малко не гаснеше, като подавам бавно и плавно газ си вдигаше обороти и чат пат се чуваше пукане от гърнето. Не знам как стоят нещата при боксерите но не пречи да провериш. Tука можеш да хвърлиш едно око на моята одисея: http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=32983
              ами по същия начин стоят. първо се проверява състоянието на свещите и кабелите.
              точка

Comment

Working...
              X